Vastuulliset lahjat.

Lahjan löytäminen voi olla todella vaikeaa, jos lahjan pitää olla vielä vastuullinen, voi tehtävä olla melkein mahdoton! Alta löydät meidän lahjaehdotukset koko perheelle!

Paras lahja miehelle.

SÖÖR kaula-asuste on loistava lahjaidea. Lahjan saaja tulee varmasti yllättymään. Väitämme, että SÖÖR kaula-asusteet ovat uniikeimpia puisia rusetteja mitä löytyy. Koska jokainen tuote on valmistettu puusta, SÖÖR paketista tuleva tuoksu on huumaava. Paketti tuoksuu kuin metsä.

“Hain tilaamani aivan huikean lahjakortin upeassa kotelossaan Kortista tuli niin hyvä tuoksukin <
Se oli kertakaikkiaan paljon upeampi kuin osasin odottaakkaan. Nyt on kyllä ylioppillaan lahja täydellinen, ainakin meidän mielestämme!”
– Heli

Löydä kaikki SÖÖR mallit täältä. Jos et osaa valita SÖÖR mallia, voit aina tilata lahjakortin tai laittaa meille mailia osoitteessa shop@hermandia.fi

Vastuulliset lahjat. Puinen rusetti - SÖÖR. Valmistettu Suomessa.

Lahja vaimolle.

DAAM kaulakorut ovat vastuullinen valinta. DAAM korvakoru mallisto sisältää kuusi eri mallia, jotka kaikki sopivat yhteen tietyn SÖÖR kaula-asusteen kanssa. Puiset korvakorut ovat erittäin kevyitä ja huomaamattomia kantaa korvissa. Löydä kaikki mallit täältä. Täydellinen lahjapaketti on SÖÖR ja DAAM paketti. Suosittelemme valitsemaan ensin SÖÖR mallin jonka pariksi tilaat kaula-asusteen leikkuu paloista tehdyt DAAM korvakorut. Näin varmistat, että tuotteet ovat valmistettu samasta puusta.

“ kiitokset upeista ruseteista ja koruista. Ne on aina kerännyt ihastusta, kun olemme niitä pitäneet!”
– Heidi

Vastuullinen lahja. Puiset korvakorut

Vastuullinen lahja lapselle.

Jr. SÖÖR on lapsille sopiva SÖÖR kaula-asuste. Jr. SÖÖRillä saat helposti juhlan tuntua lasten pukeutumiseen. Yhdistä Jr. SÖÖR kauluspaitaan sekä housuihin, niin se on sillä selvä. Lasten SÖÖRit pysyvät myös paikallaan leikkien tiimellyksessä. Tutustu Jr. SÖÖR kokoelmaan tästä.

Voimme myös luoda uniikkeja kokonaisuuksia perheille. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, jos kiinnostuit koko perheen SÖÖR ja DAAM paketista.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Puinen rusetti. SÖÖR kaula-asusteet Hermandialta.

Räätälöity.

Alussa idea oli käyttää maaiman laadukkaimpia kankaita eettisesti. Superior, huippulaadukasta kangasta menee hukkaan mielettömät määrät vuosittain. Paikallisten räätälien kanssa alkoi yhteistyö heidän leikkuu palojensa kierrättämiseksi,

Lue lisää

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!