DAAM puiset korvakorut – kerroksellista kauneutta

Daam puiset korvakorut

Olemme päivittäneet puiset korvakorut DAAM puiset korvakorut. Ei syytä huoleen, sillä korvakorujemme malli pysyy samana, mutta olemme päivittäneet hopean entistä ekologisempaan alkuperään ja laatikon kestävämpään pahviseen malliin (FSC). DAAM korvakorut ovat tehty vastuullisesti puusta ilman väriaineita tai myrkkyjä. Hopea on Kaarinassa kehitetty Eco-act hopea ja koukut tulevat Italiasta.

Olemme valinneet eco-act hopean sen ekologisten ominaisuuksien ja kotimaisuuden vuoksi. Tässä erikoishopeassa kupari ja nikkeli on korvattu allergisoimattomilla valkoisilla kovike-metalleilla. Yleisesti kupari ja nikkeli ovat käytetty 925 hopean kovike aineena. 92.5% hopea ja 7.5% kupari ja nikkeli. Eco-act on siis allergiavapaa. Eco-act saavuttaa korkeamman kiiltoisuuden kuin perinteinen hopea, ilman ympäristölle haitallisia myrkkyjä. Valmistaminen on myös terveydelle turvallisempaa kuin perinteisellä hopealla työskentely. Viimeiseksi mainittakoon, että raakahopean pitoisuus on korkeampi eco-act hopeassa 964 ‰, kuin totutussa 925‰ hopeassa. Eco-Act hopean kehittänyt Sirokoru. Sirokoru sijaitsee Kaarinassa, aivan verstaamme naapurissa.

DAAM puiset korvakorut puinen rasia


VASTUULLINEN KORULAATIKKO KORUILLE.

Valitse lämpökäsitellyn koivulaatiokn tai FSF sertifioidun eco-pahvisen laatikon välillä. Koivulaatikot valmistamme omalla verstaalla Hermandiassa, Turussa ja pahviset laatikot tulevat Tanskasta.   

Koivulaatikko sopii SÖÖR laatikon kanssa hyvin yhteen varsinkin jos valitsee pariskuntana yhteensopivat rusetin ja korut. Päivitimme myös uudistuksen aikana DAAM fonttia. Puiset laatikot käsitellään orgaanisella öljyvahaseoksella, jolla ne saavat upean kiillon ja kestävyyden. Laatikon sisällä on raakapellavasta painettu tyyny, jonka päällä korut lepäävät kauniisti. Valitsemalla pellavan alustaksi voimme vähentää muovikuormitusta, koska tyynyt ovat yleisesti vaahtomuovia. Pellavan hankimme Suomesta. Voimme myös kaivertaa laatikkoon haluamasi tekstin, jos vaikka haluat antaa lahjaksi tai muistaa omaa tärkeää päivääsi.

Kun tilaat DAAM korvakorut ilman puista laatikkoa, saat ne silti vastuullisesssa laatikossa. Pahvisessa laatikossa on myös pellavatyyny, mutta emme pysty kaivertamaan laatikkoon.

Päämateriaali korvakoruissa on FSC sertifioitu puu, teollisuuden sivuvirrasta josta teemme rusetin ja rusetin leikkuupaloista teemme korvakorut. FSC®️ merkki takaa, että raakapuu on vastuullisesti tuotettua ja tulee vastuullisesti hoidetusta metsästä. Se tarkoittaa parempaa suojelua eläimille ja kasveille. Kaikille metsän hoitajille annetaan vastuullista koulutusta ja turvallisia välineitä, sekä taataan kohtuulinen palkka.

Daam puiset korvakorut puinen laatikko Daam Aura

Jaa

Jatka lukemista

Orgaaninen luksus: Harvinaisen tammen tarina

Hei kaikki! Olen muotoiloja Hermanni Vuorisalo ja HERMANDIan perustaja. Olen intohimoinen käsityöläinen ja arvostan ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta kaikessa tekemisessäni. Ennenkaikkea se näkyy työssäni ja suunnittelun

Lue lisää
Söör wooden bow ties custom made

Räätälöity ammattitaidolla

Alussa idea oli käyttää maaiman laadukkaimpia kankaita eettisesti. Superior, huippulaadukasta kangasta menee hukkaan mielettömät määrät vuosittain. Paikallisten räätälien kanssa alkoi yhteistyö heidän leikkuu palojensa kierrättämiseksi,

Lue lisää
OSTOSKORI
Your cart is empty
Calculate Shipping
Syötä kuponki

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!