Näin puet SÖÖR kaula-asusteen oikein.

Katso alta kuinka helppoa on solmia SÖÖR kaula-asuste, enää sinun ei tarvitse googlata “kuinka solmia rusetti”.

SÖÖR kaula-asuste on suunniteltu ergonomisesti, jotta se istuu kaulassa oikein ja pysyy paikoillaan. Ne ovat huomattavasti helpompia käyttää kuin kangasrusetit. Sinun tarvitsee vain säätää kaulahihna, asettaa SÖÖR kaulasi ympärille niin että kaulahihna luo v-muodon, sulkea koukku ja laskea kaulus. Yksinkertaista, eikö?

Näin puet puisen rusetin. SÖÖR kaula-asuste. SÖÖR Antero puinen rusetti.

Jokainen yksityiskohta on otettu huomioon SÖÖR kaula-asusteiden suunnittelussa. Siksi myös ompelemme kaulahihnan v-muotoon, jotta sinun ei sitä tarvitse taitella. Kaulahihnan muoto auttaa SÖÖRiä asettumaan oikein ja pysymään paikoillaan.

Puinen rusetti - Miten solmia rusetti

Puiset rusetit tilaustyönä

SÖÖR kaula-asusteet valmistetaan käsityönä ataljeessamme ja materiaaleina käytämme yhteistyökumppaneidemme ylijäämämateriaaleja. Suurin osa materiaaleistamme tulee meidän suomalaisilta kumppaneilta. Hollolan Viilu toimittaa puumateriaalit ja kankaat saamme paikallisilta räätäleiltä. Käyttämällä muiden ylijäämämateriaaleja voimme hyödyntää muiden “roskat” ja luoda niistä ajattomia tuotteita

Jokainen SÖÖR tulee omassa laatikossaan. Laatikon sisällä on aitoustodistus, josta voit lukea tarkemmin tuotteen tiedot. Näet esimerkiksi SÖÖR mallinumeron ja tuotantopäivän, jolloin SÖÖR on viimeistelty.

Voit myös luoda oman SÖÖR kaula-asusteen. Voit valita itse mallin, puun ja kankaan sekä lisätä kaiverruksen laatikkoon. Suunnittele oma SÖÖR tästä.

Inspiroidu muiden SÖÖR tyyleistä ja löydä oma suosikkisi täältä.

Kaikki kysymykset koskien tuotteita voi lähettää osoitteeseen shop@hermandia.com.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Puinen rusetti. SÖÖR kaula-asusteet Hermandialta.

Räätälöity.

Alussa idea oli käyttää maaiman laadukkaimpia kankaita eettisesti. Superior, huippulaadukasta kangasta menee hukkaan mielettömät määrät vuosittain. Paikallisten räätälien kanssa alkoi yhteistyö heidän leikkuu palojensa kierrättämiseksi,

Lue lisää
SÖÖR puinen rusetti by HERMANDIA. Uniikit puiset rusetit.

Vastuulliset lahjat.

Lahjan löytäminen voi olla todella vaikeaa, jos lahjan pitää olla vielä vastuullinen, voi tehtävä olla melkein mahdoton! Alta löydät meidän lahjaehdotukset koko perheelle! Paras lahja

Lue lisää

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!