Näin puet SÖÖR kaula-asusteen oikein.

Alla olevasta kuvasta näet, kuinka yksinkertaista SÖÖR puinen rusetti on pukea. Enää et tarvitse ohjeita rusetin pukemiseen, sillä SÖÖR rusetti istuu täydellisesti.

SÖÖR kaula-asuste on suunniteltu ergonomisesti, jotta se istuu kaulassa oikein ja pysyy paikoillaan. Ne ovat huomattavasti helpompia käyttää kuin kangasrusetit. Sinun tarvitsee vain säätää kaulahihna, asettaa SÖÖR kaulasi ympärille niin että kaulahihna luo v-muodon, sulkea koukku ja laskea kaulus. Se on näin helppoa.

Puine rusetti SÖÖR by Hermanni Vuorisalo,

Jokainen yksityiskohta on otettu huomioon SÖÖR kaula-asusteiden suunnittelussa. Siksi myös ompelemme kaulahihnan v-muotoon, jotta sinun ei sitä tarvitse taitella. Tämä innovaatio takaa sen, että SÖÖR puinen rusetti laskeutuu oikein ja mukavasti kaulallesi, eikä häiritse sinua. Rusetti on myös erittäin kevyt, joten mukavuutesi on taattu.

Söör wooden bow ties custom made

Puiset rusetit tilaustyönä

SÖÖR kaula-asusteet valmistetaan käsityönä ataljeessamme ja materiaaleina käytämme yhteistyökumppaneidemme ylijäämämateriaaleja. Suurin osa materiaaleistamme tulee meidän suomalaisilta kumppaneilta. Hollolan Viilu toimittaa puumateriaalit ja kankaat saamme paikallisilta räätäleiltä. Kun käytämme teollisuuden sivuvirtaa, voimme käyttää hukkaan menevän käyttämättömän materiaalin hyödyksi ja muuntaa sen huippulaadukkaaksi muotoiluksi kaulallesi. Lisäksi, näin edesautamme kestävää kehitystä ja vastuullista kulutustottumusta.

Jokainen SÖÖR tulee omassa laatikossaan. Lisäksi, jokaisessa laatikossa on rusetin aitoustodistus, jossa on materiaalin alkuperä, valmistunumero, kankaan tiedot, sekä valmistuspäivä.

Voit myös luoda oman SÖÖR kaula-asusteen. Voit valita itse mallin, puun ja kankaan sekä lisätä kaiverruksen laatikkoon. Suunnittele oma SÖÖR tästä.

Inspiroidu muiden SÖÖR tyyleistä ja löydä oma suosikkisi täältä.

Kaikki kysymykset koskien tuotteita voi lähettää osoitteeseen shop@hermandia.com.

Jaa

Jatka lukemista

Orgaaninen luksus: Harvinaisen tammen tarina

Hei kaikki! Olen muotoiloja Hermanni Vuorisalo ja HERMANDIan perustaja. Olen intohimoinen käsityöläinen ja arvostan ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta kaikessa tekemisessäni. Ennenkaikkea se näkyy työssäni ja suunnittelun

Lue lisää
Söör wooden bow ties custom made

Räätälöity ammattitaidolla

Alussa idea oli käyttää maaiman laadukkaimpia kankaita eettisesti. Superior, huippulaadukasta kangasta menee hukkaan mielettömät määrät vuosittain. Paikallisten räätälien kanssa alkoi yhteistyö heidän leikkuu palojensa kierrättämiseksi,

Lue lisää
OSTOSKORI
Your cart is empty
Calculate Shipping
Syötä kuponki

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!