Luonnostaan ainutlaatuinen

Hermandia on laatuasusteiden designstudio, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja huolellisesti käsintehty. Me uskomme, että jokainen yksilö, teko ja hetki ovat luonnostaan ainutlaatuisia ja siksi arvokkaita.

TARINAMME

Hermandia on suunnittelija Hermanni Vuorisalon vuonna 2018 perustama design-studio. Designimme perustuu jäljitettävyyden mentaliteettiin ja arvostukseen luontoa kohtaan. Meille jokaisella teolla on väliä. Uskomme, että laadukasta designia on mahdollista valmistaa läpinäkyvästi, vastuullisesti ja yksityiskohdat huomioiden.

Meitä kiehtoo ajatus vaihtoehtojen luomisesta ja asioiden tarkastelusta uusista näkökulmista. Hermandia on perustettu yksityiskohtaisen käsityön, laadukkaiden materiaalien uudelleen hyödyntämisen sekä eettisen kulutuksen esimerkin asettamisen ympärille. Tuloksena on lupaus tinkimättömästä läpinäkyvyydestä, jäljitettävyydestä ja kokonaisvaltaisesta kokemuksellisuudesta.

Ensimmäisen SÖÖR Kaula-asusteen Vuorisalo suunnitteli erästä ainutlaatuista hetkeä varten – hänen omille 30-vuotissyntymäpäivilleen. SÖÖR on omistettu elämän tärkeimmille ihmisille: perheelle ja ystäville. Ensimmäisestä asusteestamme lähtien meillä on ollut suuri palo luoda ainutlaatuisia design-elämyksiä.

Me uskomme, että jokainen hetki on ainutlaatuinen ja täynnä mahdollisuuksia. Seuraa omaa tietäsi. Ylitä itsesi. Sano kiitos. Opettele uusia taitoja. Valitse HERMANDIA. Pysähdy hetkeen. Arvosta elämää.

ARVOMME

Merkitykselliset teot

Meille jokaisella teolla on väliä. Uskomme intohimoisesti muutokseen: että asioita voi tehdä myös toisella tavalla. Hermandia edustaa läpinäkyvyyttä, jäljitettävyyttä, ajattelevaisuutta ja vastuullisuutta.

Yksityiskohtien arvostaminen

Laatu-ajattelumme lähtökohta on, että jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Uskomme, että yksityiskohtien huomioiminen tuo iloa elämään. Kaiken tekemisemme taustalla on syvä kunnioitus käsityöperinteitä ja huolellista työtä kohtaan.

Yhteiselo luonnon kanssa

Me elämme yhteydessä luonnon kanssa ja siksi haluamme työllämme vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme. Pohjoismaisesta mentaliteetista juontuva arvostus luontoa kohtaan näkyy luonnollisissa ja kierrätettyissä materiaaleissa. Jokainen Hermandia-tuote suojelee osuuden Suomen luontoa.

SUOMALAINEN MUOTOILU

Handmade-Hermandia

KÄSINTEHTY

Back to nature-Hermandia

Luonnonsuojelu

Organic materials-Hermandia

orgaaniset materiaalit

Recycled-Hermandia

kierrätetyt materiaalit

No added-Hermandia

Ei lisättyjä värejä tai myrkkyjä

MISSIOMME ON ASETTAA LUKSUKSEN KOKEMUKSELLE UUDET MÄÄRITELMÄT

Tavoitteenamme on osoittaa esimerkillä, miten on mahdollista saavuttaa korkeammat standardit niin kokemuksellisuuden, laadukkaan käsityön kuin luonnon vaalimisen saralla.

VASTUULLISET TEKOMME

Me luomme tuotteemme mahdollisimman vastuullisella tavalla. Materiaaleinamme käytämme vain orgaanisia ja ylijäämämateriaaleja, ja pyrimme näin edistämään kiertotaloutta. Olemme luoneet jopa oman orgaanisen pintakäsittelyaineen, joka säästää meidät liuottimilta tai muilta kemikaaleilta. Jäljitettävyys on merkittävä piirre jokaisen käyttämämme materiaalin suhteen, ja tuotanto tapahtuu omalla pajallamme Turussa. Vastuullisen tuotteen luo lopulta mielestämme se, että tuote kestää aikaa niin laadun kuin tyylin suhteen.

YHTEISTYÖ INSPIROI

Teemme yhteistyötä brändien ja yritysten kanssa, jotka jakavat arvomme ja innostavat meitä luomaan merkityksellisiä tekoja ja tarinoita.

OSTOSKORI
Your cart is empty
Calculate Shipping
Syötä kuponki

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!