Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.03.2020 alkaen
Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy HERMANDIA OY (Y-tunnus 2914940-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille kansainvälisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.hermandia.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen josta näet tilauksesi oleelliset ja yksilölliset tiedot.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Stripe

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset verkkokaupan Kassa-sivulla luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

PayPal

PayPal on kansainvälinen maksupalvelu, jossa rahansiirto onnistuu pelkällä sähköpostiosoitteella. Siirtääksesi rahaa PayPalin välityksellä – voit rekisteröidä PayPal-tilin ja yhdistää tiliin luottokortti, josta rahaa siirretään. Voit myös maksaa vierastilillä, joka ei vaadi rekisteröitymistä.

Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos palautat tuotteita PayPalin kautta maksamaltasi tilaukselta, hyvitämme summan suoraan PayPal-tilillesi.

Klarna

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, maksukortit, Klarna Maksa myöhemmin sekä Klarna Pilko maksusi.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 7 -14 arkipäivää maksusta. EU-alueelle toimitamme tilauksen lentorahtina.
Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan HERMANDIAn etusivun ”Journal”-osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältyvät hintaan kaikkialle EU-maihin lähetettäessä. Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • kopio Hermandian tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
HERMANDIA OY
Raunistulantie 25 M
20300 Turku
Suomi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta tulee ilmoittaa viipymättä.

Kaikki kysymykset tuotteen tilaamiseen tai palautukseen liittyen voidaan lähettää service@hermandia.fi

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen service@hermandia.fi

tai postitse:

Hermanni Vuorisalo
HERMANDIA Oy
Raunistulantie 25 M
20300 Turku

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Huomioitavaa:
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
HERMANDIA Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
HERMANDIA Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!