Räätälöity ammattitaidolla

Alussa idea oli käyttää maaiman laadukkaimpia kankaita eettisesti. Superior, huippulaadukasta kangasta menee hukkaan mielettömät määrät vuosittain. Paikallisten räätälien kanssa alkoi yhteistyö heidän leikkuu palojensa kierrättämiseksi, joka asetti raja laadulle erittäin korkeaksi. Nämä räätälit ja vaatturimestarit käyttävät vain parhaita kankaita työssään.

Sami Eklund muistaa edelleen koska tapasi Hermanni Vuorisalon ensimmäisen kerran. Se oli tavallinen työpäivä liikkeessäni, kun hermanni käveli sisään. Hermanni kantoi mukanaan silloin ensimmäistä SÖÖR kaula-asusteen prototyypiä.

“En ollu aikaisemmin nähnyt vastaavanlaista puista rusettia. Mielestäni prototyyppi näytti upealle ja lähetin hänet kotiin kädet täynnä kankaita. Nykyään myyn mielelläni SÖÖR kaula-asusteita liikkeessäni.” Kuvailee Sami Eklund. Ensimmäisestä tapaamisestä lähtien Sami Eklund on ollut Hermandian yhteistyökumppani. Monet teistä omistaakin SÖÖRin missä on kangaspala Samin varastosta.

Sen lisäksi, että Sami tekee räätälöityjä pukuja, hänen liikkeestään löytyy myös laadukkaita miesten vaatteita ja asusteita. Liikkeestä löytyy muunmuassa kenkiä, kauluspaitoja sekä laadukkaita sesongin mukaisia asusteita. Tutustu Samin työhön paremmin tästä.

Vaatturi Eklund | Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa *  Kivijalkakauppa tiedot

Toinen pitkäaikanen yhteistyökumppani on Vaatturimestari Miia Virtanen, jolla on vaatturiliike Puolankadulla. Viime kerralla kun kävimme hänen liikkeessään oli projektit hieman erilaisia, sillä hän ompeli moottoripyörän ajohousuja ja iltapukua. Miia on myös valmistanut kuvassa näkyvän liivin, jonka kankaasta Hermanni on valmistanut itselleen uniikin SÖÖR Akselin.

Vaatturimestari Miia Virtanen harjoittaa ammattia, joka uhkaa kuolla  sukupuuttoon - Teemat - Turun Sanomat

Sami and Miia kuuluvat Suomen Vaatturiliitto muiden yhdeksän räätälin kanssa. Suomen vaatturiliitto on perustettu 1895 Turussa ylläpitämään vaatturialan korkeaa ammattitaitoa.

Oletko kiinnostunut pukuusi sopivasta SÖÖRistä? Pyydä räätäliä lähettämään meille pala kangasta, josta pukusi on valmistettu ja me valmistamme sinulle räätälöidyn SÖÖRin. Lähetä meille postia shop@hermandia.com koskien räätölöinti palveluja.

Jaa

Jatka lukemista

Orgaaninen luksus: Harvinaisen tammen tarina

Hei kaikki! Olen muotoiloja Hermanni Vuorisalo ja HERMANDIan perustaja. Olen intohimoinen käsityöläinen ja arvostan ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta kaikessa tekemisessäni. Ennenkaikkea se näkyy työssäni ja suunnittelun

Lue lisää
OSTOSKORI
Your cart is empty
Calculate Shipping
Syötä kuponki

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!