Räätälöity.

Alussa idea oli käyttää maaiman laadukkaimpia kankaita eettisesti. Superior, huippulaadukasta kangasta menee hukkaan mielettömät määrät vuosittain. Paikallisten räätälien kanssa alkoi yhteistyö heidän leikkuu palojensa kierrättämiseksi, joka asetti raja laadulle erittäin korkeaksi. Nämä räätälit ja vaatturimestarit käyttävät vain parhaita kankaita työssään.

Sami Eklund muistaa edelleen koska tapasi Hermanni Vuorisalon ensimmäisen kerran. Se oli tavallinen työpäivä liikkeessäni, kun hermanni käveli sisään. Hermanni kantoi mukanaan silloin ensimmäistä SÖÖR kaula-asusteen prototyypiä.

Räätäli Sami Eklund. Hermandia SÖÖR kaula-asusteen jälleenmyyjä.

“En ollu aikaisemmin nähnyt vastaavanlaista puista rusettia. Mielestäni prototyyppi näytti upealle ja lähetin hänet kotiin kädet täynnä kankaita. Nykyään myyn mielelläni SÖÖR kaula-asusteita liikkeessäni.” Kuvailee Sami Eklund. Ensimmäisestä tapaamisestä lähtien Sami Eklund on ollut Hermandian yhteistyökumppani. Monet teistä omistaakin SÖÖRin missä on kangaspala Samin varastosta.

Sen lisäksi, että Sami tekee räätälöityjä pukuja, hänen liikkeestään löytyy myös laadukkaita miesten vaatteita ja asusteita. Liikkeestä löytyy muunmuassa kenkiä, kauluspaitoja sekä laadukkaita sesongin mukaisia asusteita. Tutustu Samin työhön paremmin tästä.

Toinen pitkäaikanen yhteistyökumppani on Vaatturimestari Miia Virtanen, jolla on vaatturiliike Puolankadulla. Viime kerralla kun kävimme hänen liikkeessään oli projektit hieman erilaisia, sillä hän ompeli moottoripyörän ajohousuja ja iltapukua. Miia on myös valmistanut kuvassa näkyvän liivin, jonka kankaasta Hermanni on valmistanut itselleen uniikin SÖÖR Akselin.

Räätäli Miia Virtanen ja Hermanni Vuorisalo.

Sami and Miia kuuluvat Suomen Vaatturiliitto muiden yhdeksän räätälin kanssa. Suomen vaatturiliitto on perustettu 1895 Turussa ylläpitämään vaatturialan korkeaa ammattitaitoa.

Oletko kiinnostunut pukuusi sopivasta SÖÖRistä? Pyydä räätäliä lähettämään meille pala kangasta, josta pukusi on valmistettu ja me valmistamme sinulle räätälöidyn SÖÖRin. Lähetä meille postia shop@hermandia.com koskien räätölöinti palveluja.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

SÖÖR puinen rusetti by HERMANDIA. Uniikit puiset rusetit.

Vastuulliset lahjat.

Lahjan löytäminen voi olla todella vaikeaa, jos lahjan pitää olla vielä vastuullinen, voi tehtävä olla melkein mahdoton! Alta löydät meidän lahjaehdotukset koko perheelle! Paras lahja

Lue lisää

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!