Uusi SÖÖR miesten asustekokoelmaan.

SÖÖR Antero Sysi on enemmän kuin puinen rusetti. HERMANDIA x NASKALI SÖÖR Antero Sysi kaula-asuste on uusin tulokas meidän tarkkaan harkittuun kokoelmaan. SÖÖR on täydellinen lisäys solmio- ja rusettikokoelmaan. Käytä sitä kuin mitä tahansa muuta rusettia.

Musta puinen rusetti mahongista. SÖÖR Antero Sysi. Hermandia kaula-asusteet.

SÖÖR Antero Sysin upean värin sala on tuntejä kestävässä polttoprosesissa. Saavuttaaksen tämän upean tumman pinnan Hermanni Vuorisalo on polttanut mahonkia ataljeen uunissa useita tunteja. Polttoprosessin aikana Hermanni myös kiillotti puun pintaa, jotta puun uusi väri pääsee oikeuksiinsa valmiissa tuotteessa. Tutustu SÖÖR Antero Sysi kaula-asusteeseen tästä.

SÖÖR Antero Sysi tuotteen nimi liittyy myös tuotteen valmistus metodeihin. Sysi tarkoittaa suomeksi puuhilltä sekä tietenkin sysimusta kuvastaa värimaailmaltaan tätä SÖÖR tuotetta erittäin hyvin.

Nahka, jota on SÖÖR Antero Sysi kaula-asusteessa käytetty on peräisin Naskali Leatheriltä. Naskali Leather valmistaa nahka-asusteita vanhoista nyrkkeilyhansikkaista. Kurkista Naskali Leatherin sivuille tästä.

 Puinen rusetti - SÖÖR Antero Sysi.

SÖÖR kaula-asuste näyttää aina hyvälle.

SÖÖR kaula-asuste on suunniteltu niin, että se pysyy aina paikallaan ja sen kiinnittäminen on helppoa. Säädä kaulahihnan pituus sinulle sopivaksi, sujauta lukko kiinni ja olet valmis. SÖÖR kaula-asustetta ei tarvitse korjailla kuvia varten, kuten rusettia, vaan se istuu kaulassa kauniisti ilman roikkumista.

Miksi SÖÖR kaula-asuste eikä SÖÖR rusetti?

Voisimme hyvin kutsua SÖÖR tuotteita ruseteiksi, mutta meille rusetti on kankaasta solmittu rusetti, kun taas SÖÖR tuotteet ovat yksilöllisiä kaula-asusteita. SÖÖR kaula-asuste antaa sinulle vapauden leikitellä arjessa sekä lisätä juhlatyyliisi jotain uniikkia.

Tutustu meidän SÖÖR valikoimaan tästä.

Hermandian Arvot

Meitä kiehtoo ajatus vaihtoehtojen luomisesta ja asioiden tarkastelusta uusista näkökulmista. Hermandia on perustettu yksityiskohtaisen käsityön, laadukkaiden materiaalien uudelleen hyödyntämisen sekä eettisen kulutuksen esimerkin asettamisen ympärille. Tuloksena on lupaus tinkimättömästä läpinäkyvyydestä, jäljitettävyydestä ja kokonaisvaltaisesta kokemuksellisuudesta.

Merkitykselliset teot

Meille jokaisella teolla on väliä. Uskomme intohimoisesti muutokseen: että asioita voi tehdä myös toisella tavalla. Hermandia edustaa läpinäkyvyyttä, jäljitettävyyttä, ajattelevaisuutta ja vastuullisuutta.

Yksityiskohtien arvostaminen

Laatu-ajattelumme lähtökohta on, että jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Uskomme, että yksityiskohtien huomioiminen tuo iloa elämään. Kaiken tekemisemme taustalla on syvä kunnioitus käsityöperinteitä ja huolellista työtä kohtaan.

Yhteiselo luonnon kanssa

Haluamme työllämme vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme Pohjoismaisesta mentaliteetista juontuva arvostus luontoa kohtaan näkyy luonnollisissa ja kierrätettyissä materiaaleissa. Jokainen Hermandia-tuote suojelee osuuden Suomen luontoa.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Puinen rusetti. SÖÖR kaula-asusteet Hermandialta.

Räätälöity.

Alussa idea oli käyttää maaiman laadukkaimpia kankaita eettisesti. Superior, huippulaadukasta kangasta menee hukkaan mielettömät määrät vuosittain. Paikallisten räätälien kanssa alkoi yhteistyö heidän leikkuu palojensa kierrättämiseksi,

Lue lisää
SÖÖR puinen rusetti by HERMANDIA. Uniikit puiset rusetit.

Vastuulliset lahjat.

Lahjan löytäminen voi olla todella vaikeaa, jos lahjan pitää olla vielä vastuullinen, voi tehtävä olla melkein mahdoton! Alta löydät meidän lahjaehdotukset koko perheelle! Paras lahja

Lue lisää

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!