Räätälöity SÖÖR

Tiesitkö, että voit tilata täysin räätälöidyn SÖÖRin meiltä?

Ensimmäisen erän räätälöityjä SÖÖRejä valmistimme Prigi Oy:lle. Meidän pitkäaikaisimmalle yhteistyökumppanille. Prigi vastaa kaikista HERMANDIAn printtimateriaaleista.

Räätälöity SÖÖR - puinen rusetti
Räätälöity SÖÖR – enemmän kuin puinen rusetti

Tärkeä yksityiskohta, jonka halusimme ehdottomasti lisätä Prigin SÖÖRiin oli heidän oma logonsa. Katso tarkemmin SÖÖRiä ja etsi Prigin lintu. Löysitkö sen?

Räätälöity puinen rusetti. Miesten asusteet.
Räätälöity SÖÖR Prigi Oy:lle.

Valitessamme yhteistyökumppaneita, suuri painoarvo on ekologisessa tuotannossa. Siksi valitsimme Prigin meidän printtimateriaalien tekijäksi. He kykenevät tarjoamaan ekologisia ratkaisuja jokaiseen mahdolliseen printtityöhön.

Valintamme taustalle oli myös muita syitä. Kuten heidän palvelu alttius, idearikkaus sekä kyky luoda täysin räätälöityjä printtitöitä. Prigi myös toivoo, että heidät kutsuttaisiin mukaan jo suunnittelu vaiheessa. Näin he kykenevät takamaan parhaimman lopputuloksen. Mitä erikoisempi printtityö on, sitä innokkaammin Prigin pojat lähtevät työstämään tilausta.

Räätälöity SÖÖR – enemmän kuin puinen rusetti

Valitse räätälöity SÖÖR ja näytä arvosi. Voimme räätälöidä SÖÖRin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Jokainen SÖÖR valmistetaan käsin ataljeessamme, Turussa. Käytämme vain hienoimpia materiaaleja. FSC sertifioidun puun saamme Hollolan viilulta ja kankaat paikallisilta räätäleiltä.

Seuraa omaa tietäsi. Näytä, mitä sinä edustat. Valitse HERMANDIA. Pysähdy hetkeen. Arvosta elämää.

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa sekä tilaa uutiskirjeemma täältä.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Karkaa naimisiin SÖÖR & DAAM

Karkaa naimisiin tyylillä.

Karata naimisiin = mennä salaa naimisiin. Oletko harkinnut meneväsi salassa naimisiin kumppanisi kanssa? Karkaaminen, voi olla juuri sinun juttusi, jos haluat intiimin vihkiseremonian vain kumppanisi

Lue lisää
SS2021 SÖÖR & DAAM by HERMANDIA

Kesäpäivän muistoja – HERMANDIA

Syksyn muotiviikot ovat alkaneet. Ensimmäisenä vuorossa oli Kööpenhaminan muotiviikot, jossa esiteltiin ensi kevään ja kesän muotimallistot Pohjois-Euroopasta. Halusimme jakaa visiomme ensi vuoden kevään ja kesän

Lue lisää

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alla niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä verkkokauppatilauksestasi!