Miia Walnut

From: 35.00

Poista

LISÄTIEDOT

Paino 100 g
Mitat 13 × 20 × 5 cm
Ominaisuudet

Puu: Pähkinäpuu, Alkuperä: Pohjoisamerikka, Kiinnike: 925 sterling punched silver

Ominaisuudet

Käsinvalmistetuissa yksilöllisissä DAAM Korvakoruissa näkyy niiden herkkä ja aistikas olemus. Kevyet korut kehystävät kauniisti kasvoja tuoden ripauksen persoonallista otetta jokaiseen hetkeen – niin arkipäivään kuin tärkeisiin juhlatilaisuuksiin. Korvakorujen metalliosa on hopeaa.

DAAM Korvakorut syntyvät ainutlaatuisella tavalla: ne on kaiverrettu samasta puusta tietyn SÖÖR Kaula-asusteen kanssa. Näin jokaiselle korulle on oma vastinparinsa kaula-asusteiden joukosta, ja ne toistavat samaa muotokieltä keskenään Valmistustapa takaa korujen uniikkiuden.

Voit valita koruille puisen säilytysrasian, joka valmistetaan käsin lämpökäsitellystä Keski-Suomesta saapuvasta koivusta. Nämä korut on valmistettu käsityönä omalla verstaallamme Turussa. Korut on suunnitellut Hermanni Vuorisalo.

Tuotteen toimitusaika 7 arkipäivää. Palautusoikeus 14 päivää.

Liittyvät tuotteet

HERMANDIA-TUOTTEET

Hermandia Collectionin tuotteet edustavat suomalaisen suunnittelun luovaa ja modernia otetta perinteitä kunnioittaen. Huolellinen käsityö takaa tuotteen ainutlaatuisuuden ja korkean laadun. Hermandia Collectionin tuotteet edustavat suomalaisen suunnittelun luovaa ja modernia otetta perinteitä kunnioittaen.

Materiaalivalintojamme ohjaa laadun lisäksi ekologisuus ja eettisyys. Päämateriaaleina käytämme kuutta eri puulajia, jotka tulevat FSC-merkityistä puista ympäri maailmaa. Puut viilutetaan Hollolassa. Liitosaineet ovat orgaanisia, ja olemme itse luoneet luonnon omista aineista pintakäsittelyseoksen, jossa ei ole liuottimia, kemikaaleja tai väriaineita.

Asusteissa kätyetyt tekstiilit ovat korkealuokkaisia ylijäämämateriaaleja. Hermanni Vuorisalo valitsee itse tekstiilit mm. räätäleiden ja verhoomojen laadukkaiden ylijäämämateriaalien joukosta. Asustetta kiertävä nauha on ryhdikästä Suomessa kudottua puuvillaa.

Kaula-asuste saapuu sinulle koivurasiassa, jonka Hermanni Vuorisalo on suunnitellut. Suojarasia valmistetaan käsin lämpökäsitellystä Keski-Suomesta saapuvasta koivusta.

Jokainen kaula-asuste on numeroitu ainutlaatuinen yksilö, minkä takaa aitoustodistus tuotteen omassa laatikossaan. Kaula-asusteille on olemassa oma vastinparinsa DAAM-korvakoruista, jotka ne on kaiverrettu samasta puusta.

Ostamalla puisen SÖÖR Kaula-asusteen olet mukana suojelemassa Suomen luontoa. Jokaisesta myydystä tuotteemme suojelemme Suomen Luonnonperintösäätiön kanssa yhteistyössä 4 m2 kokoisen alueen suomen luontoa. Suojelukohde; Lappi, Ullatieva. N7590070.000 E367911.000.

Ja miksi käytämme sanaa ’kaula-asuste’ ’puisen rusetin’ sijaan? Tämä johtuu siitä, että arvostamme perinteitä. Rusetiksi voi kutsua vain kangasta, joka solmitaan. Meidän puiset kaula-asusteemme ovat yksilöllisiä asusteita.

Lahjakortti

Osoita että välität ja anna lahja, jolla on merkitystä. Hermandia-lahjakortti yllättää lahjan saajan ainutlaatuisuudellaan ja tarjoaa ajattoman designin iloa lukuisiksi vuosiksi eteenpäin.