Majestro Model 3

690.00850.00

Order total:

LISÄTIEDOT

Tuotetiedot

Majestro-mallisto on tehty hybridi-käsityöllä Suomessa. Käytämme käsityön apuna edistyksellisiä teknologioita ja eettisesti valikoituja ja merkityksellisiä materiaaleja. Kestävä kehitys on ydin arvojamme ja tuotteemme tähtäävät olemaan sen edellekävijoitä. Asusteen kovapuun sisälle on upotettu lähiluettava mircosiru (NFC), joka sisältää tuotteen tiedot ja aitoustodistuksen. Jokainen malli on numeroitu ja tehty yksilöllisesti.
Malliston on suunnitellut Hermanni Vuorisalo ja asusteet valmistaa HERMANDIA.
Jokainen myyty Majestro tukee hyväntekeväsityyttä lahjoittamalla osan Suomen MielenterveysRy:lle. Tuki kohdistetaan lasten ja nuorten mielenterveyspalveluidenedistämiseen.

Käytämme UPS Logisticsin hiilineutraalia lähettämistä kaikkialle maailmaan.

METALLI:

Hopea on valettu Suomessa. Jokainen jalometalliosa on tehty yksilöllisesti valetulla sarjanumerolla mallin monimutkaisuuden vuoksi.

PUU:

Musta puu: Suopuu – Tammi
Puu on 6450 ± 40 vuotta vanhaa – Vahvistettu Ukrainalaisen Radiohiililaboration toimesta, joka sijaitsee Kiovassa. Väri syntyy luonnollisesti puun ikääntyessä hapettomassa suossa.
Puu on hankittu sotaikana 2022 tukien paikallista yrittäjyyttä.

Valkoinen puu: Loimukoivu
Loimukoivu on hankittu Suomesta ja on suomalaista erityislaatuista puuta. Se on täynnä luonnollisia vahoja, jotka tekevät puulle erityisen kiillon ja vedenpitävyyden. Sillä on kaunis leimuava syykuvio
Loimukoivu on hapotettu luonnollisella lipeällä, joka on itse tehty koivun tuhkasta. Käsittely poistaa puun kellertävyyttä. Lipeäkäsittelyyn on lisätty myrkytöntä titaanioxidia (TiO2), joka antaa puulle helmimäisen lopputuloksen.

Puuosien pintakäsittelyssä käytämme luonnollista sellakka. Sellakka orgaanista on hartsia, jota erittää naaraspuolinen lakkakirva, joka asuu Intian ja Thaimaan metsien puissa.

KANGAS:

TENCEL™
Kuidut ovat peräisin uusiutuvasta raakapuusta, jotka syntyvät fotosynteesillä. Sertifioidut biopohjaiset kuidut valmistetaan ympäristöystävällisellä tuotantoprosessilla. Kuidut ovat sertifioituja ja kompostoitavia, sekä täysin biohajoavia luontoon.

LAATIKKO:

Laatikon valmistaa HERMANDIA. Käytämme laatikon raaka-aineena kotimaista lämpökäsiteltyä koivua ja laatikon sisällä kotimaista lampaan nahkaa. Tyynyn täyte on luomupellavaa, joka on HERMANDIAn korvakorukoteloiden valmistuksen ylijäämää. Infopaperin materiaali on FCS-sertifioitua.

Valkokuvat: Eric Bäckmann, @catbackmancasino
Video: Nawras Odda @sautproductions and Mika Kurkilahti @mkurkilahti

Ominaisuudet

Koko: 111mm x 71 mm x 14-23mm
Kierrätetty hopea 925‰ – paino 4.64g

Päällystetty 24K kullalla

Liittyvät tuotteet

Majestro Model 1
690.00850.00
Majestro Model 2
690.00850.00
Majestro Model 3
690.00850.00