NASKALI

Ilmainen toimitus SÖÖR-tuotteille Suomeen

HERMANDIA X NASKALI

Kaksi kierrätysmateriaaleista rusetteja valmistavaa yritystä yhdisti voimansa, kun puurusetteihin erikoistunut Hermandia ja nahkarusetteja valmistava Naskali tuottivat yhteistyössä rusettimalliston. Molemmat yritykset nojaavat vahvasti kestävän kehityksen periaatteisiin ja toimivat suunnannäyttäjinä eettisesti valmistettujen miesten asusteiden suunnittelijoina ja tuottajina.

Rusettien päämateriaalina on kierrätetty puu ja niiden keskiosaan käytetty nahka on saatu kierrätetyistä nyrkkeilyhanskoista. Yhteistyönä tuotettuja rusetteja on saatavilla neljällä eri puulajilla ja kolmella erivärisellä nahalla. Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa, Hermandian ja Naskalin omilla verstailla.

Hermandian ja Naskalin välisellä yhteistyöllä asiakkaille voidaan tarjota molempien brändien tuotteiden uniikit piirteet. Rusetit edustavat mainiosti myös molempien yritysten arvomaailmaa, jonka keskiössä ovat ympäristö ja kestävä kuluttaminen.

OSTOSKORI
Your cart is empty
Calculate Shipping
Syötä kuponki

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!