Aura Birch

From: 39.00

Poista

LISÄTIEDOT

Paino 1 g
Mitat 0.4 × 2 × 3.5 cm
Ominaisuudet

Puu: Koivu
Alkuperä: Suomi
Metalli: Eco-act 964‰ täyshopea kiinnike ja 925‰ täyshopea koukku

Ominaisuudet

Käsinvalmistetuissa yksilöllisissä DAAM Korvakoruissa näkyy niiden herkkä ja aistikas olemus. Kevyet korut kehystävät kauniisti kasvoja tuoden ripauksen persoonallista otetta jokaiseen hetkeen – niin arkipäivään kuin tärkeisiin juhlatilaisuuksiin.

DAAM Korvakorut syntyvät ainutlaatuisella tavalla: ne on kaiverrettu samasta puusta tietyn SÖÖR Kaula-asusteen kanssa. Näin jokaisella korulla on rusettiparinsa, joka kertoo samaa muoltokieltä. Valmistustapa takaa korujen uniikkiuden. Miian pari on Antero.

Käytämme ainutlaatuista hopee, nimeltään Eco-act. Se on maailman ekologisin koruissa käytetty hopea ja se on kehitetty Kaarinassa. Hopeapitoisuus on Eco-actissa tavanomaista (925‰) korkeampi (964 ‰ ). Lisäksi, tavanomaisessa koruhopeassa käytetty kovikemetalli kupari, on korvattu valkeilla metalleilla. Eco-act on nikkelivapaa, eikä se sisällä mitään muita allergeeneja.

Eco-Act silver achieves the whiteness and polish of pure fine silver without environmentally harmful or hazardous chemicals such as sulfuric acid or potassium cyanide. Eco-act savuttaa korkean kiiltoisuuden ja valkeuden ilman ympäristölle haitallisia kemikaaleja, kuten rikkihappoa tai kaliumsyanidia.

Myös työterveyteen kohdistuvat riskitekijät poistuvat samoin kuin vähäisimmätkin päästöriskit.

DAAM korujen koukut ovat tehty Italiassa kiinteästä 925‰ hopeasta. Kullatuissa korumetalleissa käytämme 24K hienokultaa, jonka pohjana ovat yllämainittu laadukas hopea.

Olemme valinneet ekologisimman laatikon kauniille koruillesi. Voit valita FSC sertifioidun mustan pahvilaation tai lämpökäsitellystä koivusta valmistetun laatikon. Koivulaatikot ovat käsin valmistettuja Hermandiassa ja pahvilaatikot tulevat sertifioituna Tanskasta. Jokaisen laatikon pohjalla on 100% pellava tyyny.

The FSC® merkki takaa, että raaka-aineet tulevat vastuullisesti hoidetusta metsästä, jossa puita ei kaadeta enempää kuin mitä metsä voi tuottaa lisää. Se tarkoittaa parempaa suojelua eläimille ja kasveille. Kaikille metsän hoitajille annetaan vastuullista koulutusta ja turvallisia välineitä, sekä taataan kohtuulinen palkka.

Nämä korut on valmistettu käsityönä omalla verstaallamme Turussa. Korut on suunnitellut Hermanni Vuorisalo.

Tuotteen toimitusaika 7-14 arkipäivää. Palautusoikeus 14 päivää.

Liittyvät tuotteet

HERMANDIA-TUOTTEET

Hermandia Collectionin tuotteet edustavat suomalaisen suunnittelun luovaa ja modernia otetta perinteitä kunnioittaen. Huolellinen käsityö takaa tuotteen ainutlaatuisuuden ja korkean laadun. Hermandia Collectionin tuotteet edustavat suomalaisen suunnittelun luovaa ja modernia otetta perinteitä kunnioittaen.

Materiaalivalintojamme ohjaa laadun lisäksi ekologisuus ja eettisyys. Päämateriaaleina käytämme kuutta eri puulajia, jotka tulevat FSC-merkityistä puista ympäri maailmaa. Puut viilutetaan Hollolassa. Liitosaineet ovat orgaanisia, ja olemme itse luoneet luonnon omista aineista pintakäsittelyseoksen, jossa ei ole liuottimia, kemikaaleja tai väriaineita.

Asusteissa kätyetyt tekstiilit ovat korkealuokkaisia ylijäämämateriaaleja. Hermanni Vuorisalo valitsee itse tekstiilit mm. räätäleiden ja verhoomojen laadukkaiden ylijäämämateriaalien joukosta. Asustetta kiertävä nauha on ryhdikästä Suomessa kudottua puuvillaa.

Kaula-asuste saapuu sinulle koivurasiassa, jonka Hermanni Vuorisalo on suunnitellut. Suojarasia valmistetaan käsin lämpökäsitellystä Keski-Suomesta saapuvasta koivusta.

Jokainen kaula-asuste on numeroitu ainutlaatuinen yksilö, minkä takaa aitoustodistus tuotteen omassa laatikossaan. Kaula-asusteille on olemassa oma vastinparinsa DAAM-korvakoruista, jotka ne on kaiverrettu samasta puusta.

Ostamalla puisen SÖÖR Kaula-asusteen olet mukana suojelemassa Suomen luontoa. Jokaisesta myydystä tuotteemme suojelemme Suomen Luonnonperintösäätiön kanssa yhteistyössä 4 m2 kokoisen alueen suomen luontoa. Suojelukohde; Lappi, Ullatieva. N7590070.000 E367911.000.

Ja miksi käytämme sanaa ‘kaula-asuste’ ‘puisen rusetin’ sijaan? Tämä johtuu siitä, että arvostamme perinteitä. Rusetiksi voi kutsua vain kangasta, joka solmitaan. Meidän puiset kaula-asusteemme ovat yksilöllisiä asusteita.

Lahjakortti

Osoita että välität ja anna lahja, jolla on merkitystä. Hermandia-lahjakortti yllättää lahjan saajan ainutlaatuisuudellaan ja tarjoaa ajattoman designin iloa lukuisiksi vuosiksi eteenpäin.