SÖÖR Antero Nahka Pähkinä

From: 169.00

Poista

LISÄTIEDOT

Paino 220 g
Ominaisuudet

Puu: Pähkinä Alkuperä: Pohjois-Amerikka Nauha: Musta Nahka, säädettävä kaulanauha.

Tämä HERMANDIA x NASKALI SÖÖR sisältää aitoustodistuksen, josta voit lukea lisää käytetyistä materiaaleista, tuotanto päivämäärän sekä mallinumeron. SÖÖR Antero Nahka Pähkinä kaula-asustetta voit käyttää mustan puvun kanssa sekä rennomman kauluspaidan kanssa. SÖÖR kaula-asustetta voit käyttää kuin perinteistä miesten rusettia.

Ominaisuudet

HERMANDIA x NASKALI SÖÖR Kaula-asuste on uniikki miesten asuste, joka on valmistettu FSC sertifioudusta ylijäämä puusta sekä vanhojen nyrkkeilyhansikkaiden nahasta.

Tämä SÖÖR on valmistettu yhteistyössä Naskali Leatherin kanssa. Kiertotalouden arvot ovat saaneet nämä yritykset toimimaan yhdessä.

Kuten muutkin tuotteemme on SÖÖR Antero Nahka Pähkinä valmistettu käsityönä Turussa.

SÖÖR Antero Nahka Pähkinä viimeistelee miesten juhlatyylin sekä tuo persoonallisen lisän arkityyliin.

Liittyvät tuotteet

Akseli 001646
From: 149.00
Antero 002055
From: 149.00

HERMANDIA-TUOTTEET

Hermandia Collectionin tuotteet edustavat suomalaisen suunnittelun luovaa ja modernia otetta perinteitä kunnioittaen. Huolellinen käsityö takaa tuotteen ainutlaatuisuuden ja korkean laadun. Hermandia Collectionin tuotteet edustavat suomalaisen suunnittelun luovaa ja modernia otetta perinteitä kunnioittaen.

Materiaalivalintojamme ohjaa laadun lisäksi ekologisuus ja eettisyys. Päämateriaaleina käytämme kuutta eri puulajia, jotka tulevat FSC-merkityistä puista ympäri maailmaa. Puut viilutetaan Hollolassa. Liitosaineet ovat orgaanisia, ja olemme itse luoneet luonnon omista aineista pintakäsittelyseoksen, jossa ei ole liuottimia, kemikaaleja tai väriaineita.

Asusteissa kätyetyt tekstiilit ovat korkealuokkaisia ylijäämämateriaaleja. Hermanni Vuorisalo valitsee itse tekstiilit mm. räätäleiden ja verhoomojen laadukkaiden ylijäämämateriaalien joukosta. Asustetta kiertävä nauha on ryhdikästä Suomessa kudottua puuvillaa.

Kaula-asuste saapuu sinulle koivurasiassa, jonka Hermanni Vuorisalo on suunnitellut. Suojarasia valmistetaan käsin lämpökäsitellystä Keski-Suomesta saapuvasta koivusta.

Jokainen kaula-asuste on numeroitu ainutlaatuinen yksilö, minkä takaa aitoustodistus tuotteen omassa laatikossaan. Kaula-asusteille on olemassa oma vastinparinsa DAAM-korvakoruista, jotka ne on kaiverrettu samasta puusta.

Ostamalla puisen SÖÖR Kaula-asusteen olet mukana suojelemassa Suomen luontoa. Jokaisesta myydystä tuotteemme suojelemme Suomen Luonnonperintösäätiön kanssa yhteistyössä 4 m2 kokoisen alueen suomen luontoa. Suojelukohde; Lappi, Ullatieva. N7590070.000 E367911.000.

Ja miksi käytämme sanaa ’kaula-asuste’ ’puisen rusetin’ sijaan? Tämä johtuu siitä, että arvostamme perinteitä. Rusetiksi voi kutsua vain kangasta, joka solmitaan. Meidän puiset kaula-asusteemme ovat yksilöllisiä asusteita.

Lahjakortti

Osoita että välität ja anna lahja, jolla on merkitystä. Hermandia-lahjakortti yllättää lahjan saajan ainutlaatuisuudellaan ja tarjoaa ajattoman designin iloa lukuisiksi vuosiksi eteenpäin.