Liikkeet ja tulevaisuuden suunnitelmat – HERMANDIA.

Nyt kun korona-pandemian toinen aalto näyttää nostavan päätään, on erittäin tärkeää pitää huolta itsestämme ja toisistamme. Tästä kaikesta huolimatta, me olemme luottavaisia tulevasta ja katseemme on suunnattu pandemian jälkeiseen aikaan. Haluamme jakaa tiedon ripauksen meidän tulevaisuuden suunnitelmista, sekä kertoa mitä olemme viime aikoina tehneet. Lue lisää meidän tulevaisuuden suunnitelmista ja uudesta jälleenmyyjä paikantimesta.

Tämän vuoden ensimmäinen neljännes yllätti meidät kaikki. Kuten monet muut yritykset, myös meidän piti mukautua todella erilaiseen todellisuuten korona-viruksen seurauksena. Onneksi tunnelin päässä näkyy valoa. Me olemme innoissamme tulevasta ja emme malta odottaa, että voimme kertoa lisää.

Viime kevään aikana loimme uudet nettisivut sekä päivitimme meidän visuaalista ilmettä. Uudet nettisivumme sisältävät uusia toimintoja, joiden on tarkoitus parantaa asiakkaiden käyttökokemusta. Löydät nyt nettikaupastamme suunnittelu työkalun ja jälleenmyyjä paikantimen. Olemme erittäin tyytyväisiä muutoksista. Toivomme että, myös sinä pidät uudesta sivustosta ja brändi-ilmeestä.

SÖÖR rusetit HERMANDIAlta

Liikkeet

Kesän aikana teimme läheistä yhteistyötä meidän jälleenmyyjien kanssa. Tiesitkö että, kaikkien jälleenmyyjien SÖÖR valikoima on uniikki?

SÖÖRejä voit ostaa nyt etelästä pohjoiseen. Suomen pohjoisin jälleenmyyjä on Korundi Rovaniemellä ja etelästä meidät löytää muunmuassa Turun PUF storesta.

Löydä sinun paikallinen HERMANDIAn jälleenmyyjä, klikkaa tästä.

Tulevaisuuden suunnitelmat.

Katseemme on suunnattu ulkomaille ja rantaviiva lähestyy joka päivä. Tulevana talvena panostamme näkyvyyden kasvattamiseen kansainvälisillä markkinoilla ja aiomme viedä HERMANDIAn sanomaa eteenpäin. Pidämme suunnitelmamme vielä hetken salassa, mutta kerromme lisää mahdollisimman pian.

Haluamme kiittää juuri sinua ja kaikkia muita, jotka ovat olleet meidän tukenamme. Kiitos tuesta, varsinkin näinä eriskummallisina aikoina. Jatkakaa HERMANDIA hetkien jakamista sosiaalisessa mediassa. Se tuo meille suurta iloa, kun näemme SÖÖR ja DAAM tuotteet osana teidän elämää.

Muistakaa tägät meidänt @hermandiacollection ja käyttää #hermandia #SÖÖRbyHERMANDIA #DAAMbyHERMANDIA ⁠hashtägejä. Näin me myös näemme teidän kuvat.

Follow your own path. Wear HERMANDIA. show what you stand for. Appreciate life.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Karkaa naimisiin SÖÖR & DAAM

Karkaa naimisiin tyylillä.

Karata naimisiin = mennä salaa naimisiin. Oletko harkinnut meneväsi salassa naimisiin kumppanisi kanssa? Karkaaminen, voi olla juuri sinun juttusi, jos haluat intiimin vihkiseremonian vain kumppanisi

Lue lisää
SS2021 SÖÖR & DAAM by HERMANDIA

Kesäpäivän muistoja – HERMANDIA

Syksyn muotiviikot ovat alkaneet. Ensimmäisenä vuorossa oli Kööpenhaminan muotiviikot, jossa esiteltiin ensi kevään ja kesän muotimallistot Pohjois-Euroopasta. Halusimme jakaa visiomme ensi vuoden kevään ja kesän

Lue lisää

Moikka, kiva että tulit käymään!

Jos haluat tietää lisää meistä niin lähetämme mielellämme sinulle sähköpostitse tietoa uusista mallistoista, tapahtumista, journal-julkaisuista ja kaikesta siitä mitä HERMANDIA:lla tapahtuu. Tilaa uutiskirje tästä.