Saammeko esitellä meidän DAAM korvakorut.

Tiesitkö että, jokaisella SÖÖRillä on oma DAAMinsa? Teemme jokaisen DAAM korvakorun SÖÖRien ylijäämä paloista. Näin luomme uniikkeja DAAM korvakoruja, jotka symboloivat meidän arvoja. Jokainen teko on merkittävä. Otamme vastuun kaikesta mitä teemme, koska kunnoittamme luontoa ja asiakkaitamme.

Voit löytää kaikki DAAM korvakorut täältä.

DAAM ja SÖÖR pareilla on omat esikuvansa oikeassa elämässä. Tuotteemme edustavat meille tärkeitä ihmisiä, perhettä ja ystäviä. SÖÖR ‘Antero’ ja DAAM ’Miia’ ovat pari, kuten ’Filip’ ja ’Jenny’ sekä ’Richie’ ja ’Kaisa’. DAAM ‘Aura’ on luotu SÖÖR ‘Eliaksesta’ koska Aura on Eliaksen tytär. DAAM ’Lilja’ ja SÖÖR ’Akseli’ ovat toinen isä-tytär pari. ’Eeva’ on ’Deniksen’ äiti.

Naisten korvakorut. DAAM puiset korvakorut.

Kuten meidän SÖÖR tuotteissa, kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan DAAM korvakorujen kanssa. Emme käytä ylimääräisiä värejä tai muita lisäaineita meidän tuotteissa. Käytämme ainoastaan luonnollisia vahoja ja öljyjä, sekä DAAM korvakoruissa käyämme hopeoituja koukkuja. Liima jota käytämme, sekä SÖÖR että DAAM tuotteissa, on luomu luuliimaa, joka on peräisin 1960-luvulta.

DAAM tuotteet, kuten SÖÖR tuotteet, ovat kaikki käsintehty Suomen Turussa.

Follow your unique path. Wear HERMANDIA. show what you stand for. Appreciate life

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa sekä tilaa uutiskirjeemma täältä.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Karkaa naimisiin SÖÖR & DAAM

Karkaa naimisiin tyylillä.

Karata naimisiin = mennä salaa naimisiin. Oletko harkinnut meneväsi salassa naimisiin kumppanisi kanssa? Karkaaminen, voi olla juuri sinun juttusi, jos haluat intiimin vihkiseremonian vain kumppanisi

Lue lisää
SS2021 SÖÖR & DAAM by HERMANDIA

Kesäpäivän muistoja – HERMANDIA

Syksyn muotiviikot ovat alkaneet. Ensimmäisenä vuorossa oli Kööpenhaminan muotiviikot, jossa esiteltiin ensi kevään ja kesän muotimallistot Pohjois-Euroopasta. Halusimme jakaa visiomme ensi vuoden kevään ja kesän

Lue lisää

Moikka, kiva että tulit käymään!

Jos haluat tietää lisää meistä niin lähetämme mielellämme sinulle sähköpostitse tietoa uusista mallistoista, tapahtumista, journal-julkaisuista ja kaikesta siitä mitä HERMANDIA:lla tapahtuu. Tilaa uutiskirje tästä.