Saammeko esitellä meidän DAAM korvakorut.

Daam puiset korvakorut

Tiesitkö että, jokaisella SÖÖRillä on oma DAAMinsa? Teemme jokaisen DAAM korvakorun SÖÖRien ylijäämä paloista. Näin luomme uniikkeja DAAM korvakoruja, jotka symboloivat meidän arvoja. Jokainen teko on merkittävä. Otamme vastuun kaikesta mitä teemme, koska kunnoittamme luontoa ja asiakkaitamme.

Voit löytää kaikki DAAM korvakorut täältä.

DAAM ja SÖÖR pareilla on omat esikuvansa oikeassa elämässä. Tuotteemme edustavat meille tärkeitä ihmisiä, perhettä ja ystäviä. SÖÖR ‘Antero’ ja DAAM ‘Miia’ ovat pari, kuten ‘Filip’ ja ‘Jenny’ sekä ‘Richie’ ja ‘Kaisa’. DAAM ‘Aura’ on luotu SÖÖR ‘Eliaksesta’ koska Aura on Eliaksen tytär. DAAM ‘Lilja’ ja SÖÖR ‘Akseli’ ovat toinen isä-tytär pari. ‘Eeva’ on ‘Deniksen’ äiti.

Daam puiset korvakorut puinen laatikko Daam Aura

Kuten meidän SÖÖR tuotteissa, kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan DAAM korvakorujen kanssa. Emme käytä ylimääräisiä värejä tai muita lisäaineita meidän tuotteissa. Käytämme ainoastaan luonnollisia vahoja ja öljyjä, sekä DAAM korvakoruissa käyämme hopeoituja koukkuja. Liima jota käytämme, sekä SÖÖR että DAAM tuotteissa, on luomu luuliimaa, joka on peräisin 1960-luvulta.

 

DAAM tuotteet, kuten SÖÖR tuotteet, ovat kaikki käsintehty Suomen Turussa.

Jaa

Jatka lukemista

OSTOSKORI
Your cart is empty
Calculate Shipping
Syötä kuponki

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Moikka, kiva että tulit käymään!

Tilaa uutiskirjeemme alta niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä SÖÖR ja/tai DAAM -tilauksestasi!