Kesäpäivän muistoja – HERMANDIA

Syksyn muotiviikot ovat alkaneet. Ensimmäisenä vuorossa oli Kööpenhaminan muotiviikot, jossa esiteltiin ensi kevään ja kesän muotimallistot Pohjois-Euroopasta. Halusimme jakaa visiomme ensi vuoden kevään ja kesän fiiliksistä, sekä kuluvan kesän viboista, sillä olemme klassisen muotoilun faneja, joka toimii vuodesta toiseen.

Olkaa hyvä, tässä on meidän Kesäpäivän muistot – look book. Kaikki kuvaston mallit on nyt ostettavissa nettikaupastamme. Löydät klassiset SÖÖRit ja DAAMit nettikaupasta, vuoden ympäri. Luomme aikaa kestäviä asusteita miehille ja naisille, jotka ovat aina tyylikkäitä, sesongista huolimatta.

Ajattomat asusteet

Arvostamme sitä, kuinka muoti kuvastaa eri aikakausia. Sekä, kuinka vaatteilla ja asusteilla voi kertoa omaa tarinaa. Arvostamme ajatonta muotoilua, joka mahdollistaa laadulla tuottettujen vaatteiden ja asusteiden käytön sesongista ja vuodesta toiseen. Arvostamme muotoilussa monimuotoisuutta, joka antaa mahdollisuuden korostaa persoonallista tyyliä.

Tuotteissamme yhdistyy klassinen tyyli ja laadukkaat luontoystävälliset materiaalit. Siksi esittelemme SÖÖR ja DAAM mallit sesongista toiseen, korostaen tuotteidemme ajattomuutta, klassisuutta ja korkeaa laatua.

Me haluamme luoda klassikoita, joita asiakkaamme arvostavat vuodesta toiseen. Siksi tuntui oikealta järjestää kuvaukset vanhassa villassa Ruissalossa, joka on peräisin 1800-luvulta. Villa huokui historian havinaa, seiniltä löytyi mustavalkokuvia, jotka kertoivat tarinoita menneistä ajoista. Toivomme että, SÖÖR ja DAAM tuotteet pääsevät osaksi monia asiakkaidemme muistoja.

Follow your own path. Wear HERMANDIA. show what you stand for. Appreciate life.


Viimeiseksi haluamme kiittää koko kuvaustiimiämme. Kiitos.

Paikka @kajstenvall

Kuvat @mcwhirterelopements ⁠⠀

Hiukset ja meikki @irjamaries ⁠

Puku: @herrainpukimo

Mallit: @sonjaivanoff @nasselhoff

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Karkaa naimisiin SÖÖR & DAAM

Karkaa naimisiin tyylillä.

Karata naimisiin = mennä salaa naimisiin. Oletko harkinnut meneväsi salassa naimisiin kumppanisi kanssa? Karkaaminen, voi olla juuri sinun juttusi, jos haluat intiimin vihkiseremonian vain kumppanisi

Lue lisää

Moikka, kiva että tulit käymään!

Jos haluat tietää lisää meistä niin lähetämme mielellämme sinulle sähköpostitse tietoa uusista mallistoista, tapahtumista, journal-julkaisuista ja kaikesta siitä mitä HERMANDIA:lla tapahtuu. Tilaa uutiskirje tästä.