Karkaa naimisiin tyylillä.

Karata naimisiin = mennä salaa naimisiin.

Oletko harkinnut meneväsi salassa naimisiin kumppanisi kanssa? Karkaaminen, voi olla juuri sinun juttusi, jos haluat intiimin vihkiseremonian vain kumppanisi kanssa.

Häät ovat hienoimpia juhlia mitä tiedämme.

SÖÖR & DAAM asusteet Hermandialta.

Järjestimme yhdessä Lisa McWhirter kanssa kuvaukset heinäkuussa, jossa tallensimme kameralla visiomme naimisiin karanneesta hääparista. Kuvaukset järjestimme Villa Romassa, Ruissalossa.

Monet sulhaset valitsevat Söörin juhla-asusteeksi, perinteisemmän rusetin sijaan. Suunnittelemme Söörin yhdessä sulhasen kanssa, taataksemme mieleisen lopputuloksen.

Lisää ripaus persoonallisuutta häätyyliisi.

Tarjoamme räätälöityjä SÖÖR ja DAAM paketteja hääpareille. Voit suunnitella mieleisen SÖÖRin ja DAAMin design toolin avulla. Valitse itse materiaalit ja malli, sekä voit tilata SÖÖRiin sopivat DAAM korvakorut muutamalla näpäytyksellä.

Voit myös olla yhteydessä meihin osoitteessa shop(a)hermandia.fi koskien räätälöityjä SÖÖR ja DAAM paketteja. Lue lisää meidän SÖÖR ja DAAM pareista, klikkaa tästä.

Luo persoonallinen häätyyli SÖÖR ja DAAM asusteilla.

Follow your own path. Wear HERMANDIA. show what you stand for. Appreciate life.


Kiitos koko kuvaustiimille!

Paikka @kajstenvall @Villaroma

Kuvat @mcwhirterelopements ⁠⠀

Hiukset ja meikki @irjamaries ⁠

Puku: @herrainpukimo

Mallit: @sonjaivanoff @nasselhoff

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

SS2021 SÖÖR & DAAM by HERMANDIA

Kesäpäivän muistoja – HERMANDIA

Syksyn muotiviikot ovat alkaneet. Ensimmäisenä vuorossa oli Kööpenhaminan muotiviikot, jossa esiteltiin ensi kevään ja kesän muotimallistot Pohjois-Euroopasta. Halusimme jakaa visiomme ensi vuoden kevään ja kesän

Lue lisää

Moikka, kiva että tulit käymään!

Jos haluat tietää lisää meistä niin lähetämme mielellämme sinulle sähköpostitse tietoa uusista mallistoista, tapahtumista, journal-julkaisuista ja kaikesta siitä mitä HERMANDIA:lla tapahtuu. Tilaa uutiskirje tästä.