Express Your Nature – Haastattelu Sebastian Westbergin kanssa

Express Your Nature – elä täysillä. Omaa polkua seuraten.

Sebastian Westberg on freestyle motocross ammattilainen, joka on seurannut omaa polkuaan nuoresta pitäen. Hän tutustui moottoripyöriin ensi kertaa kahdeksan vuotiaana. Hän matkustaa ympäri maailmaa motocross kilpailuissa sekä erinäköisissä tilaisuuksissa esiintymässä. Sebastian todella elää elämäänsä täysillä.

Omistettu heille, jotka seuraavat omaa polkuaan.

Meille Sebastian Westberg on yksi meitä inspiroivista ihmisistä, joka toteuttaa omia unelmiaan intohimolla. Sebastian on luonut kutsumuksestaan itselleen ammatin. Hänen uransa alkoi kahdeksan vuotta sitten, joista Sebastian on ollut ammattilainen jo 5 vuotta. Ammattiuransa aikana hän on kohdannut monia loukkaantumisia lähes vuosittain, joista moni on vaatinut leikkauksia. Sebastian itse kuvailee loukkaantumisiaan ammatillisina haasteina. ”Jos haluat kehittyä tässä ammatissa, et voi tehdä sitä ilman loukkaantumisia”.

Freestyle Motocross ammatilaisen elämää.

Sebastian kiinnostui motocrossista ollessaan 8-vuotias ja 13-vuotiaana hän hyppäsi ensimmäisen ramppi hyppynsä, jonka jälkeen hän nopeasti siirtyi freestyle motocross temppuihin. Nyt Sebastian on 28-vuotias ja hänen arkipäivänsä ovat täyttyvät luomalla sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä harjoittelusta, ”Useimmat päivät kuluvat aamusta iltaan harjoitusradalla. Teen noin tunnin mittaisia temppusettejä, joiden välissä siirtelen ramppeja”. Viikonloppuisin Sebastian on tien päällä, suuntana joko kisat tai esiintymistapahtuma.

Palkitsevimpia asioita mitä Sebastian ammatissaan tietää on fanien tapaaminen, iloinen yleisö ja onnistuminen tempussa, jonka harjoitteleminen on voinut viedä vuosia. Mikä saa sitten Sebastianin treenaamaan temppuja vuodesta toiseen, vaikka hän kohtaa loukkaantumisia vuosittain? ”Alusta asti olen ollut koukussa siihen adrenaliini-piikkiin jonka saat tästä urheilusta. Nautin kaikista extreme-lajeista, mutta Freestyle Motocrossissa on aina ollut se jokin elementti enemmän. Sekä mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja matkustaa ympäri maailmaa vain vahvistaa haluani jatkaa tämän lajin parissa”.

Seuraa omaa polkuasi.

Sebastianille oman polun kulkeminen on aina ollut osa hänen persoonaa, omien sanojensa mukaan ”oman polun seuraaminen” sopii hänelle kuin nenä päähän. Sebastianin harjoitusrata sijaitsee hänen kotonaan, Särkisalon saaristossa keskellä koivumetsää. ”Express your nature” asenne on siis Sebastianille tärkeä ”Rata on rakennettu koivumetsään, joten se ei ole perinteinen harjoitusrata ympäristö keskellä tehdasaluetta. Se on todella siisti ja hieno rata keskellä luontoa, jossa oikeasti haluat parantaa rataa, etkä vain ajaa”.

Sebastian kehottaa tulevaisuuden Freestyle Motocross ammattilaisia harjoittelemaan ensin pyörän hallintaa radalla ja sitten siirtymistä hyppyihin, turhien loukkaantumisten välttämiseksi. ”Itse olen joutunut oppimaan kantapään kautta, joten se ei aina olen nopein ja helpoin tapa. Pelätä ei saa ja omiin juttuihin on pakko uskoa tässäkin lajissa, jos haluaa kehittyä.” Kuten herrasmies, Sebastian kannustaa nuoria lajin harrastajia ottamaan häneen yhteyttä ”Muhun saa aina ottaa yhteyttää SOMEn kautta, niin yritän neuvoa parhaani mukaan.”

Meille oli todellinen kunnia tehdä töitä Sebastianin kanssa. Lue lisää Sebastianista tästä ja seuraa häntä somessa seuraavista linkeistä: instagram ja facebook.

Follow your own path. Wear HERMANDIA. show what you stand for. Appreciate life.

Find your own SÖÖR here .

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jatka lukemista

Karkaa naimisiin SÖÖR & DAAM

Karkaa naimisiin tyylillä.

Karata naimisiin = mennä salaa naimisiin. Oletko harkinnut meneväsi salassa naimisiin kumppanisi kanssa? Karkaaminen, voi olla juuri sinun juttusi, jos haluat intiimin vihkiseremonian vain kumppanisi

Lue lisää
SS2021 SÖÖR & DAAM by HERMANDIA

Kesäpäivän muistoja – HERMANDIA

Syksyn muotiviikot ovat alkaneet. Ensimmäisenä vuorossa oli Kööpenhaminan muotiviikot, jossa esiteltiin ensi kevään ja kesän muotimallistot Pohjois-Euroopasta. Halusimme jakaa visiomme ensi vuoden kevään ja kesän

Lue lisää

Moikka, kiva että tulit käymään!

Jos haluat tietää lisää meistä niin lähetämme mielellämme sinulle sähköpostitse tietoa uusista mallistoista, tapahtumista, journal-julkaisuista ja kaikesta siitä mitä HERMANDIA:lla tapahtuu. Tilaa uutiskirje tästä.